Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Hjelp oss å skape trygg trafikk

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 15. Sep 2020

God og trygg trening er et felles ansvar både innenfor og utenfor turnhallen.
Det omfattende bygningsarbeidet som pågår ved Langhus turnhall gjør at det er mangel på parkeringsplasser og snuplass. For alles sikkerhet vil vi derfor minne om at parkering må skje nede ved Langhus Senter, og for å minimere pågangen ved hallen er det derfor fint om dere med større barn kan avtale henting nede ved senteret.

0 Kommentar

Viktig informasjon om høstens oppstart

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 23. Aug 2020

Hei alle gymnaster, foreldre og foresatte! Her kommer viktig informasjon om oppstart av årets høstsemester som starter opp i uke 36 – altså mandag 31. august.

Vi har lagt bak oss en annerledes vår og sommer, men er utrolig glade for at situasjonen per i dag tillater oss å komme i gang med treninger igjen. 

Foreløpig blir denne høsten også litt annerledes med hensyn til smittevern, og Langhus Turn følger med på hvilke regler som gjelder til enhver tid.

I høst vil partiene bli delt opp i grupper på maks 20 personer, og i større partier vil skilleveggen være nede for å dele gruppene inn under trening. Da kan det være to grupper inne i hallen samtidig, så lenge vi klarer å holde gruppene adskilt.

Vi vet det kan bli krevende med reglene som vil bli satt, og vi ber om deres hjelp med å informere barna om at de må holde seg til de reglene vi setter.

På grunn av kravene til antall deltagere i hallen må vi derfor gjøre noen endringer på treningstider.

Klikk her for å se oppdaterte treningstider for alle partier.

De viktigste endringene som gjøres av smittevernhensyn, er at apparatturn kvinner på tirsdager utgår og at partiet «Foreldre og Barn» dessverre ikke kan gjennomføres. Blir det endringer i treningstidene eller andre smittevernkrav, vil vi sende ut en beskjed til foreldre og foresatte.

Langhus Turn følger til enhver tid Norges Gymnastikk- og Turnforbunds koronavettregler, og disse vil bli hengt opp i hallen. Smittevern og sikkerhet er felles ansvar og når semesteret starter opp må alle følge noen enkle, men viktige regler:

  • Foreldre og foresatte kan ikke følge barna inn i hallen, og må levere og hente barna til trening utenfor hallen
  • Inngang er ved hovedinngangen, utgang er ut døren i hallen
  • Dørene holdes låst mellom partiene, og oppmøte til trening bør derfor være rett før treningsstart
  • På grunn av omfattende bygningsarbeid og mangel på parkeringsplasser, er det ikke tillatt å kjøre helt opp til hallen. Parkering og henting må skje nede ved Langhus Senter
  • Inntil videre, må vi foreta opprop av alle gymnastene på trening for å kunne bistå kommunen effektivt ved en eventuell smittesporing. Er det barn tilstede som ikke er registrert som påmeldt, vil disse ikke kunne følge treningen. Vær derfor sikker på at du har fått melding om at ditt barn har fått plass på det riktige partiet 

Ettersom vi fremdeles er i en litt usikker situasjon, vil vi ikke sende ut betalingsgiro i august slik tidligere kommunisert. Denne sender vi først ut når vi ser at vi kan gjennomføre treningene som planlagt. Vi bruker derfor påmeldingene fra tidligere som grunnlag for hvem som har fått plass.

Når situasjonen blir mer forutsigbar, vil vi sende ut påmeldinger i Spoortz - vårt medlemssystem.

Velkommen til oppstart alle nye, gamle, store og små gymnaster! Vi gleder oss til å se dere 🤗


0 Kommentar

En sniktitt i ny turnhall

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 19. Aug 2020

En liten gjeng fra Langhus Turn fikk denne uken ta en sniktitt på den nye turnhallen i Ski. Det jobbes intensivt med å ferdigstille hallen, og det kribler av glede ved tanken på at vi om noen få måneder får en splitterny turnhall å boltre oss i. 

Den nye turnhallen vil inneholde flere groper, trampoline-bane, nedsenket trampoline, frittstående-gulv for både turn og tropp, turnapparater av alle slag for både jenter og gutter - små og store, eget aktivitetsrom, møterom, garderober, lager, kontor, kiosk og mye mer. Dette blir knallbra! 

Her kan du se noen bilder og en film fra byggeplassen:0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline