Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Viktig informasjon til foreldre og foresatte

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Feb 2021

Vi er endelig godt inne i vårsemesteret vårt. For å sørge for at alle får en god treningsopplevelse, så ønsker vi å dele noen viktige punkter med hensyn til trening og oppmøte.


Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Oppmøtetid

Dørene låses av smittevernvennlige årsaker når treningen starter. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Langhus skal parkering skje ved Langhus Senter. Det skal ikke kjøres opp til hallen. Det er ikke plass til å snu der, og dette skaper farlige situasjoner for bilister og barn.

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. På grunn av strenge smitteverntiltak, så må inn- og utgang skje raskt, og trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.


0 Kommentar

Vinterferie i uke 8

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 14. Feb 2021

I uke 8 er det vinterferie og ingen treninger som blir gjennomført. Dette inkluderer helgen 27.-28. februar. 

Ordinær trening starter igjen 1. mars. God ferie ønskes til alle våre flotte gymnaster!


0 Kommentar

Treningen starter igjen mandag 8.februar!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 17. Jan 2021

Mandag 8. februar starter endelig årets turnsemester! 

Vi minner om gode smittevernsrutiner og våre koronavettregler.

Les mer om smittevern her. 


0 Kommentar

Påmeldingen har startet for nye medlemmer

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 7. Jan 2021


Photo by Gabriel Rodrigues on Unsplash

Alle som var medlemmer i Langhus turn høsten 2020 skal nå ha fått lenke til påmelding for vårens semester. Har du ikke mottatt lenke, kan du sende en henvendelse til aktivitetlanghusturn@gmail.com snarest. 

Nye medlemmer kan melde seg på her: https://www.spoortz.no/pamelding_langhus_turn_var_2021_11012021


0 Kommentar

Påmelding til nytt turnsemester

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 2. Jan 2021


Bilde: norskbyggebransje.no

 

Vil du fortsette som Langhus-turner eller bli en del av vårt flotte turnmiljø? Nytt turnsemester starter opp 18. januar* etter nye nasjonale retningslinjer.

 

Påmeldingen til nytt turnsemester sendes ut til nåværende medlemmer 6. januar, og fra 13. januar kan nye medlemmer melde seg på ledige plasser her på nettsiden. Vi har turngrupper som passer de fleste aldersgrupper – mer informasjon om våre partier kan du finne her.

 

Treningene vil foregå både i Langhus og Ski turnhall. Det vil fremgå av påmeldingen hvor treningen holdes.

 

Velkommen til nytt turnsemester – vi gleder oss til å hilse på både nye og eksisterende medlemmer!

 

*Langhus Turn følger til enhver tid gjeldende smittevernsrestriksjoner, noe som kan påvirke turntider også i 2021.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline