Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Tilbakebetaling av semesteravgift

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 22. Oct 2021

I januar 2021 var det en uklar situasjon med hensyn til koronarestriksjoner som kunne medføre, og medførte, mindre treningsaktivitet for våre gymnaster ut over våren. Ved påmelding til semesteret opplyste vi om at det ville bli aktuelt å tilbakebetale deler av treningsavgiften dersom det ble avkortning av turnsemesteret.

Vi har oppsummert semesteret, og ser at det for de fleste partiene (ikke konkurransepartiene) har vært noe mindre aktivitet enn planlagt, og at dette utgjør omlag 150 til 200kr for mye estimert i treningsavgift.

Langhus Turn har ingen ansatte i administrasjon og ledelse. Vi har ca. 30 lønnede trenere, og drives av frivillighet i alle ledd.

Vi er helt avhengige av frivillighet for å drive klubben i alt fra styrearbeid, medlemsoppfølging, oppfølging av økonomi og administrasjon.

Gjennom de nedstengningene vi har vært gjennom har vi valgt å lønne våre trenere, siden vi er avhengige av å ha gode trenere og kontinuitet i bemanningen, og vi har derfor ikke hatt noen besparelser selv om vi i perioder har vært uten aktivitet. 

Med dette som utgangspunkt har det derfor ikke vært en automatisk tilbakebetaling av treningsavgift for tapt treningstid, for midlene våre og treningsavgiften har gått uavkortet til å opprettholde et godt tilbud til gymnastene i en uforutsigbar tid. Vi håper at så mange som mulig velger å støtte oss i dette sånn at vi kan fortsette å jobbe for best mulig tilbud til gymnastene.

Dersom du likevel ønsker å få tilbakebetalt deler av treningsavgiften (150-200kr), så kan du ta kontakt med oss på lederlanghusturn@gmail.com.

 

Vennlig hilsen Bjørn Rosseland, styreleder

 0 Kommentar

Åpen dag - onsdag 6. oktober

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 1. Oct 2021

Onsdag 6. oktober er det åpen dag hos Langhus Turn i Ski Turnhall. Denne dagen er åpen for alle fra og med 1. klasse. Går du allerede på Langhus Turn, kan du komme og trene, og ta gjerne med en venn som vil prøve turn.

Pris per deltager er kr 100, og det blir enkel fruktservering i pausen.

Påmelding skjer her innen onsdag 6. oktober kl 12:00:  https://www.spoortz.no/event/pamelding_til_trening_i_hostferien_fra_1klasse_-_langhus_turn_06102021#init


0 Kommentar

Høstferie i uke 40

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 28. Sep 2021

I uke 40 (4.-10. oktober) er det høstferie og ingen trening, med mindre annet er avtalt direkte med trenerne. Det gjelder blant annet konkurranse- og aspirantpartiene. Det betyr at trening gjennomføres helgen 2. og 3. oktober, men ikke 9. og 10. oktober. 

Det vil være en åpen dag for alle gymnaster fra 1. klasse, onsdag 6. oktober. Denne dagen kan gymnastene ta med seg en venn på trening. Følg med for egen informasjon om denne dagen.

God ferie ønskes alle våre flotte gymnaster! 


0 Kommentar

Smittevern er fortsatt viktig!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 28. Aug 2021

Vi gleder oss til nytt turnsemester, og vil minne både gymnaster og foresatte om at smittevernhensyn fremdeles er viktig når semesteret setter i gang. Langhus Turn har i løpet av hele perioden med Covid-19 ikke hatt tilfeller med smitte i våre lokaler. Sammen med dere håper vi å fortsatt kunne holde smitten unna ved å følge våre smittevernregler: 

  1. Er du syk eller forkjølet skal du ikke møte på trening, selv med milde symptomer. 
  2. Er du nærkontakt eller har smitte i husholdningen, skal du ikke møte på trening. 
  3. Hold 1 meter avstand til andre der det er mulig.
  4. Ha god håndhygiene både før og underveis i treningen. Antibac-dispensere finnes både i turnhallen på Langhus og i Ski turnhall.
  5. Foresatte må vente utenfor, og kan ikke oppholde seg inne i hallen eller garderoben under trening. Deltakere på partiet Foreldre og barn kan ha med seg 1 foresatt på trening.

Velkommen til nytt turnsemester! 0 Kommentar

Fortsatt noen ledige plasser

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Vi har fortsatt noen ledige plasser til høstsemesteret hos Langhus Turn. Er du rask ute, kan du sikre deg plass og bli en del av et fantastisk turnmiljø.

Partiene der vi fortsatt har god plass er blant annet:

Tropp og Trampoline

Allsidig turn jenter 3.-4. klasse

Foreldre og Barn

Vil du melde deg på? Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021   


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline