Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Informasjon om treninger for Langhus Turn

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 19. Nov 2020

I dag har formannskapet vedtatt forbud mot innendørs fritidsaktiviteter for ungdom i ungdomsskolealder og oppover.

Langhus Turn opprettholder de fleste treninger som ordinært, men disse nye restriksjonene innebærer at ungdom fra 13 år og oppover ikke kan møte på trening fra og med 20. november. For partiene tropp1 samt tropp og trampoline avholdes det ikke treninger så lenge disse restriksjonene opprettholdes. Ungdom fra 13 år på øvrige partier kan heller ikke møte opp på trening, dette gjelder noen medlemmer på følgende parti: Apparat 3 uten konkurranse, Apparat 4 og Tissue. 

Vi vil også minne om at siste treningsuke for alle er i uke 49. Dette betyr at siste treningsdag er søndag 6. desember. 

Vi vil snart åpne opp for påmelding for neste års partier. Nærmere informasjon om oppstart i 2021 kommer før jul. 

For de som fortsatt kan møte opp på trening, vil vi minne om god håndhygiene og å ikke møte opp på trening med forkjølelsessymptomer. Vi ber også alle foreldre og foresatte om å fortsette å parkere nede ved Langhus Senter, og ikke kjøre opp til hallen. 

Les her for mer informasjon om kommunens beslutning.


0 Kommentar

Registrering av oppmøte i Spoortz

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 8. Oct 2020

Fra og med 15. oktober kommer vi til å registrere gymnastenes oppmøte i Spoortz. Dette er særdeles viktig nå for å kunne tilby gymnastene et trygt treningsmiljø og gjennomføre en eventuell smittesporing.

For å registrere oppmøte må gymnastene være påmeldt og semesteravgiften betalt. Alle foreldre og foresatte må derfor sjekke at dette er gjennomført samt at det er registrert riktig kontaktinformasjon på barna.

For å ta i bruk Spoortz:

Last ned appen fra AppStore eller Google Play.

Logg inn med mobilnummeret eller e-postadressen som er registrert på eget eller barnets medlemskap i Langhus IL. Du får da tilsendt en engangskode som du bruker for å logge inn.

Hvis du ikke mottar engangskode, er ikke mobilnummeret registrert i medlemsregisteret. Kontakt da langhusturn@gmail.com, så hjelper vi dere å få registrert korrekt informasjon.

Under fanen Aktiviteter vil du se en kalender med oppsatte treninger, og ved å trykke på treningen vil du kunne si i fra om barnet kommer eller ikke. Dette må gjøres til hver eneste trening.

Ta kontakt med langhusturn@gmail.com hvis du får problemer med å logge inn i appen.

Takk for at dere hjelper oss med å gjennomføre trygge treninger for gymnastene!


0 Kommentar

Høstferie i uke 40

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 23. Sep 2020

I uke 40 er det høstferie og ingen ordinære treninger. Vi trener som normalt nå til helgen før vi tar en velfortjent restitusjonsuke. God høstferie til alle gymnaster, foreldre og foresatte! Vi sees igjen i uke 41! 


0 Kommentar

Hjelp oss å skape trygg trafikk

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 15. Sep 2020

God og trygg trening er et felles ansvar både innenfor og utenfor turnhallen.
Det omfattende bygningsarbeidet som pågår ved Langhus turnhall gjør at det er mangel på parkeringsplasser og snuplass. For alles sikkerhet vil vi derfor minne om at parkering må skje nede ved Langhus Senter, og for å minimere pågangen ved hallen er det derfor fint om dere med større barn kan avtale henting nede ved senteret.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline