Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Påmelding høst 2020

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 5. Jun 2020

Påmelding høst 2020 -  

LES DETTE NØYE:

Det er viktig å besvare denne for hvert enkelt barn og parti dersom en ønsker å delta på flere partier til høsten.  

En registrering per parti og per barn. Dvs, dere må gå inn i linken igjen og svare til alle barn og partier er registrert.

Det er viktig å være rask da først til mølla prinsippet benyttes.

Dere får ikke automatisk svar om dere har fått plass eller har blitt satt på venteliste. 

 Betaling og bekreftelse på plass. 

- Grunnet koronasituasjonen må vi ta et forbehold når det gjelder plasser.

- Bak hvert parti står det et oppgitt antall plasser pr parti. Det er antallet plasser vi håper på å få åpnet til høsten.

- De 20 første som melder seg på hvert parti er garantert plass ut fra den nåværende situasjonen rundt korona.

Merk: Hvis myndighetene og vårt forbund NTGF ikke åpner for flere enn 20 plasser pr parti så kan vi ikke ha flere enn 20 medlemmer i salen samtidig. Det vil si at det kan bli endringer på både antall plasser og organisering av trening til høsten. Vi beklager ulemper dette kan føre til.

 

Betaling for plassen åpner først til høsten. 

- De som har fått plass vil få en lenke i Spoortz til påmelding i løpet av den første uken i august. Det vil si at dere ikke betaler før dere har mottatt lenken. Fra dere har mottatt lenken har dere 1 uke på å betale for plassen for å være sikret plass. Det er først når betaling er registrert at reservasjonen er gyldig.

 

For konkurransepartiene Tropp 1 og Apparat 3, 4 og 5 vil egen påmelding bli sendt via lukket Facebook side og direkte på epost.

 

Lenke til påmelding (åpner ikke før 05.06.20 kl 16:00)

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__R8LlTNUNElLRFM5UENBNFA2REVaTk5KOUVBSDZNTi4u0 Kommentar

Informasjon fra Styret

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 4. Jun 2020

Kjære medlemmer av Langhus turn.
Vi har vært gjennom et annerledes turnsemester hvor vår aktivitet ikke har vært gjennomført siden midten av mars. Vi beklager at vi ikke kan tilby turn for alle før høsten igjen.

Dette har selvfølgelig påvirket hele gruppa, alt fra utøverne våre, trenere og styret.
Vi har hele tiden sett etter mulighet for å starte opp aktiviteten i tråd med de reglene som myndighet og forbundet setter.
Vår aktivitet utøves innendørs med apparater og utstyr med kontaktflater, i tillegg må vi sørge for å overholde regler for rengjøring av hall.
Vi fikk i forrige uke mulighet til å starte opp innendørs trening for mindre grupper, og har nå prioritert oppstart for våre konkurransepartier, riktignok i et mindre omfang enn ordinært. Konkurransepartiene våre er rekrutteringsarena for våre trenere, og for å opprettholde nivået før høsten, så vi viktigheten av å tilby dem trening igjen. Vi klarer ikke administrere eller gjennomføre noe større omfang for andre partier før til høsten.

Vi planlegger nå oppstart og organiserer partiene som starter opp i august. Først vil vi tilby eksisterende medlemmer plass på de partiene de ønsker. Lenken til påmelding vil publiseres på vår hjemmeside langhusturn.no, samt i sosiale medier.
Påmeldingen åpner for eksisterende medlemmer fredag 5.juni kl 16:00
For nye medlemmer så åpner påmeldingen den 19.juni kl 16:00.

Vi har basert oss på den informasjonen vi sitter på nå mht smittevern, men tar likevel forbehold om at det kan komme endringer som følge av myndigheters innstramninger av reglene. Påmeldingen som sendes ut nå, vil først være bindende når betaling gjennomføres, noe som skjer i august for de som er registrert påmeldt nå i juni.

For konkurransepartiene sendes det ikke ut påmelding før oppstart i august da disse har egne opptaksregler.

Vi ser frem til å starte opp igjen til høsten, og gleder oss til å se alle igjen.

Hilsen Styret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline