Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Smittevern er fortsatt viktig!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 28. Aug 2021

Vi gleder oss til nytt turnsemester, og vil minne både gymnaster og foresatte om at smittevernhensyn fremdeles er viktig når semesteret setter i gang. Langhus Turn har i løpet av hele perioden med Covid-19 ikke hatt tilfeller med smitte i våre lokaler. Sammen med dere håper vi å fortsatt kunne holde smitten unna ved å følge våre smittevernregler: 

  1. Er du syk eller forkjølet skal du ikke møte på trening, selv med milde symptomer. 
  2. Er du nærkontakt eller har smitte i husholdningen, skal du ikke møte på trening. 
  3. Hold 1 meter avstand til andre der det er mulig.
  4. Ha god håndhygiene både før og underveis i treningen. Antibac-dispensere finnes både i turnhallen på Langhus og i Ski turnhall.
  5. Foresatte må vente utenfor, og kan ikke oppholde seg inne i hallen eller garderoben under trening. Deltakere på partiet Foreldre og barn kan ha med seg 1 foresatt på trening.

Velkommen til nytt turnsemester! 0 Kommentar

Fortsatt noen ledige plasser

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Vi har fortsatt noen ledige plasser til høstsemesteret hos Langhus Turn. Er du rask ute, kan du sikre deg plass og bli en del av et fantastisk turnmiljø.

Partiene der vi fortsatt har god plass er blant annet:

Tropp og Trampoline

Allsidig turn jenter 3.-4. klasse

Foreldre og Barn

Vil du melde deg på? Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021   


0 Kommentar

NYTT PARTI: Gymlek lørdager

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Frister det å droppe tidsklemma på hverdager og la barna trene i en av Norges fineste turnhaller? Vi har et nytt gymlek-parti på lørdager kl 11-12.

I dette partiet får barna prøve seg på egen hånd og her settes barnets mentale og fysiske utvikling i sentrum. Vi gir barna et godt utgangspunkt for allsidig grunn- og bevegelighetstrening gjennom leker, turn i apparater, dans og utforsking av hinderløyper. Aktivitetene er lystbetonte og gjennom sangleker, stasjonstrening og hinderløype øver vi balanse, spenst, rytme og koordinasjon.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021            


0 Kommentar

NYTT PARTI: Senior-trening

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021


People photo created by freepik - www.freepik.com

 

Langhus Turn tilbyr nå trening for seniorer i Langhus Turnhall. Her er det trivsel, mestring og treningsglede som står i fokus. Du jobber ut ifra egne forutsetninger og du får profesjonell veiledning underveis. Styrke og bevegelighetstrening er viktig for å redusere skader og fall, og ikke minst for å ha en kropp som fungerer i hverdagen. Det er aldri for sent å begynne!

Det kan også bli aktiviteter utendørs.

«Vi trener ikke for å bli yngre, men for å bli eldre!».

Når? Torsdager kl. 9.30-10.15 i Langhus Turnhall

Påmelding kan gjøres her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 


0 Kommentar

NYTT PARTI: Turn for voksne

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Kribler det litt i musklene når du ser barna turne? Vi tilbyr nå turn-trening for voksne der man lærer det grunnleggende innen turn.

Gjennom treningen vil man få større kroppsbeherskelse, oppleve mestring av nye elementer, øke styrke, bevegelighet og spenst. Trenerne vil også utfordre din balanse, koordinasjon og mot.

Er det endelig på tide å la din indre turner få skinne?

Bli med og prøv noe helt nytt! Hver tirsdag i Ski Turnhall kl. 1930-2100.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 


0 Kommentar

NYE PARTIER: Aspiranter turn/tropp

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Synes du det er gøy å turne og har lyst til å jobbe litt ekstra – og kanskje bli en del av konkurransepartiene i tropp eller turn?

Langhus Turn har to aspirantpartier (turn og tropp) som har fokus på å utvikle konkurranseturnere av gymnaster som er glad i å turne, er villige til å jobbe ekstra, viser stor interesse for turn-idretten og har talent.

Konkurransepartiene er ikke åpne for alle og aspirantpartiet vil være et naturlig rekrutteringsparti for konkurransepartiet.

Her vil gymnastene vil få et høyere aktivitetsnivå, høyere vanskelighetsgrad og mer disiplin enn på øvrige breddepartier.

Aspirantpartiene passer for utøvere som er godt motiverte og har lyst til å trene mer enn den ene tradisjonelle timen i uken. Det trenes med fokus på styrke, bevegelighet, smidighet, spenst, balanse, fiksering, koordinasjon og rytme.

Aspirantparti Troppsgymnastikk

Troppsgymnastikk er en allsidig lagidrett der det trenes på tre apparater; tumbling, trampett og frittstående. Hver tropp består av minst seks utøvere som er i aksjon samtidig i hvert apparat. Kvinner og menn konkurrerer sammen og hver for seg i en estetisk idrett som bedømmes etter vanskelighetsgrad og stil.

Aspirantparti Turn

Turn eller apparatturn er en individuell idrett der kvinner og menn trener på ulike apparater. 

Apparatturn for kvinner består av fire apparater: Hopp, skranke, bom og frittstående. Apparatturn for menn består av seks apparater: Frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Hvem kan delta:

Både nye og nåværende medlemmer kan melde seg på aspirantpartiene.

Aspirantpartiet i troppsturn er åpent for jenter og gutter 3.-6. klasse.

Aspirantpartiet i apparatturn er åpent for jenter og gutter 1.-3. klasse.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 


0 Kommentar

Nå kan du melde deg inn i Langhus Turn

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 18. Aug 2021

Påmeldingen for nye medlemmer høstsemesteret 2021 er nå endelig åpen! Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være raskt ute. 

Som medlem i Langhus Turn blir du en del av et fantastisk turnmiljø med gymnaster i alle aldre.Vi holder til både i Langhus Turnhall og i ny og moderne turnhall i Ski. 

Vi har dyktige og dedikerte trenere - både ungdom og voksne, og vi legger stor vekt på trenerutvikling. 

Vi er også eneste turnklubb i Nordre Follo som tilbyr konkurransepartier i turn, og i høst etablerer vi også aspirantpartier for både turn og tropp. 

I høst finner du dessuten flere nye partier hos oss:

  • Trening for voksne fra 19 år
  • Trening for seniorer
  • Gymlek lørdag

Informasjon om alle våre partier finner du oppe i menyen, og timeplanen vår finner du også der. Der oppgis det om partiet trener i Langhus eller Ski. 

Velkommen som ny medlem i Langhus Turn - påmelding skjer ved å klikke på lenken under:

https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 0 Kommentar

Oppstart i uke 35

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 16. Aug 2021

Påmelding er nå sendt ut til alle som var medlemmer våren 2021. Har du ennå ikke mottatt en påmeldingslenke, kan du ta kontakt med oss på langhusturn@gmail.com


I løpet av kort tid åpner vi også for nye medlemmer, og vi vil legge ut informasjon på Facebook og våre hjemmesider. Husk at det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være rask.

Høstsemesteret starter opp i uke 35, altså 30. august, med unntak av noen få partier. Konkurransepartiene får egen informasjon, og voksen/senior-trening starter opp i uke 36. 


0 Kommentar

Har du husket å betale medlemsavgiften for Langhus IL Alliansen?

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 6. Aug 2021

Regningen finner du i Spoortz-appen, og den kan betales både med VIPPS eller i nettbank. Dette er medlemsavgiften for idrettslaget, og ikke treningsavgift for turn, og den må betales for å kunne være medlem. Medlemskapet gjelder for ett år av gangen, og sikrer blant annet tilgang til trening og forsikring for utøvere til de er 13 år.

Du kan lese mer om medlemsavgiften her


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline