Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Langhus AIL - Gymnastikk og Turn

Nå åpnes det for trening igjen!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Apr 2021

De nasjonale tiltakene for Nordre Follo har blitt nedjustert. Fra og med 26. april åpnes det gradvis opp igjen, og det betyr at vi endelig kan ønske alle utøvere under 20 år velkommen til trening igjen. Vi gleder oss veldig til å møte igjen gymnastene etter en lang nedstenging, men vil også minne om at smitteverntiltakene fremdeles er like viktige å overholde. Du kan lese mer om våre koronavettregler her.

Treningen starter igjen etter oppsatt timeplan mandag 26. april. Oversikt over treningstider finner du her.

Vi vil også minne alle foreldre og foresatte om å lese informasjonen her for å bidra til en god treningsopplevelse for alle.

Velkommen tilbake! Sammen bidrar vi til en trygg treningsopplevelse!


0 Kommentar

Ingen innetrening før etter 11. april

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 14. Mar 2021


Tiltaksnivå A er innført i Viken, Oslo og gamle Vestfold. 

https://www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og...

Utendørs idrettsaktivitet kan opprettholdes for faste grupper inntil 10 personer av barn/unge under 20 år, med 2 meters avstand. 

Vedlagt smitteinfo fra kommunens formannskapsmøte tidligere i kveld.

 

MVH Styret0 Kommentar

Viktig informasjon til foreldre og foresatte

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Feb 2021

Vi er endelig godt inne i vårsemesteret vårt. For å sørge for at alle får en god treningsopplevelse, så ønsker vi å dele noen viktige punkter med hensyn til trening og oppmøte.


Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Oppmøtetid

Dørene låses av smittevernvennlige årsaker når treningen starter. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Langhus skal parkering skje ved Langhus Senter. Det skal ikke kjøres opp til hallen. Det er ikke plass til å snu der, og dette skaper farlige situasjoner for bilister og barn.

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. På grunn av strenge smitteverntiltak, så må inn- og utgang skje raskt, og trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.


0 Kommentar

Vinterferie i uke 8

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 14. Feb 2021

I uke 8 er det vinterferie og ingen treninger som blir gjennomført. Dette inkluderer helgen 27.-28. februar. 

Ordinær trening starter igjen 1. mars. God ferie ønskes til alle våre flotte gymnaster!


0 Kommentar

Treningen starter igjen mandag 8.februar!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 17. Jan 2021

Mandag 8. februar starter endelig årets turnsemester! 

Vi minner om gode smittevernsrutiner og våre koronavettregler.

Les mer om smittevern her. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline